Iroda: 2092 Budakeszi, Kagyló u. 1-3.

Marketing titkok: Hol veszítjük el a vállalkozásban a legtöbb pénzt?

2022.04.01. E-mail marketing felsőfokon

Hol veszítjük el a vállalkozásban a legtöbb pénzt?

Ha ez egy egybekezdéses cikk lenne, akkor csak ennyit mondanék: A weboldalunkon veszítjük el a legtöbb pénzt, mivel a nehezen megszerzett látogatókat elengedjük!

De ez nem egy egybekezdéses cikk. 😊

Marketing tanácsadásban szerzett sokéves tapasztalatommal azt látom, hogy ma már nagyon ritka, ha valakinek nincs weboldala. Sokaknak van már, és meg is adják a lehetőséget az ügyfélnek, hogy regisztráljon vagy feliratkozzon a hírlevél listájukra. A probléma sajnos az, hogy a vállalkozók ezt nem használják ki hatékonyan.

Ez a weboldalad célja

A weboldal elsődleges a célja a listaépítés. A látogatók 97%-a első weboldallátogatásra még nem vásárol, csak tájékozódik, majd elhagyja a weboldalt. Ezért életbevágóan fontos, hogy minél több érdeklődő adatát meg tudd szerezni akár regisztrációval, akár hírlevél feliratkoztatással. Ha ezt elmulasztod, akkor a többség örökre elvész. DE! Ha nálad van legalább a neve és az e-mail címe, és rendszeres küldesz neki hírlevelet, akkor ezeknek az érdeklődőknek a 10-20, de akár 30%-a is vevővé válhat. A Te vevőddé és nem a versenytársadé.

Ez történik veled listaépítés nélkül

Elveszítesz egy csomó embert a weboldaladról, nem tudsz nekik hírlevelet küldeni, nem tudod őket tájékoztatni a terméked / szolgáltatásod előnyeiről, az aktuális akciókról, azokról a lehetőségekről, amikről lemarad, ha nem nálad vásárol. Ha nem tudsz nekik közvetlenül, rendszeresen kommunikálni, nem fog tőled vásárolni. Mi ezt elveszített haszonnak hívjuk. Ez az a pénz, ami a zsebedben lehetne, de nincs, mert nem használtad ki vállalkozásod marketingjének egyik legfontosabb elemét.

Ez történik, ha hírlevelezel

Ha jól működik weboldalon a regisztráció / feliratkozás, és nem telik el úgy nap / hét, hogy ne küldtél volna levelet korábbi és leendő vásárlóidnak, akkor a vállalkozásod hasznát könnyen megduplázhatod!

Ha már hírlevelezel és többet tanulnál róla vagy ha még nem kezdted el, akkor ajánlom figyelmedbe az E-mail marketing felsőfokon gyakorlati tréningünket, ahol más cégvezetőkkel és szakemberekkel együtt sajátíthatod el a hírlevelezést.

  • Helyszín: Holiday Inn Budaörs: 2040 Budaörs, Rubik Ernő utca 2.
  • Időpont: 2022. április 1. 9:00-18:00

Ha inkább otthonról vennél részt a tréningen, akkor lehetőséged van online jegyvásárlásra is! Jegyvásárlásért, részletekért és a személyes jegy extráiért kattints:

E-mail marketing felsőfokon gyakorlati tréning

Üdvözlettel,

Parajdi István

Üzleti tanácsadó, a BIT-Hungary, a SikerVitamin és az Online Tűzkerék megálmodója, alapítója és elkötelezett vezetője