Iroda: 2092 Budakeszi, Kagyló u. 1-3.

Sokkoló igazság az online marketingről

sokkoló igazság az online marketingről

Sokkoló igazság az online marketingről

Egy nap megszámlálhatatlan mennyiségű információ birtokába kerülünk. Tényekkel, hírekkel, tudásanyagokkal találkozunk, vagy akár mi magunk kutatjuk fel őket. Ezek lehetnek igazak, hamisak, használhatók, vagy éppen semmire sem jók. Sok igazság létezik a Földön, ez természetes. Ahogy az is, hogy minden ember más igazságot érez magáénak.

Te is az fajta ember vagy, aki fél belekezdeni az online marketingbe? Úgy érzed, hogy ez a világ túl távol áll tőled, és nem tudnál benne eligazodni? Vagy egyszerűen csak nem érdekel, és köszönöd szépen tökéletesen megvagy nélküle? (Na de vajon a vállalkozásod is képes az online marketing nélkül élni?)

Esetleg elkezdted már a marketing tevékenységedet az online térben (tartalomgyártás, közösségi média meg minden…), de egyszerűen nem tudod hogyan juss egyről a kettőre, miért nem jönnek az elvárt (vagy inkább kívánt) eredmények?

Ha végig gondolod a fenti kérdéseket, és bármelyikre is igennel feleltél önmagadnak, akkor most elárulom neked az én igazságomat az online marketingről.

Sokkolni fog az biztos. Nem azért, mert ez lenne „A spanyol viasz”, hanem mert olyan egyszerűen nagyszerű, hogy sokan még így sem tudjak, vagy ha esetleg már hallottak róla, akkor nem értik a fontosságát. Íme:

Sokkoló igazság az online marketingről: csinálni kell!

Micsodaa? Ennyi? Hát köszi…

Jogos reakciók lennének ezek, de gondold csak végig: Hogyan érhetnél el eredményeket egy bizonyos területen, ha bele sem kezdesz, ha még csak meg sem próbálod? Hogyan szeretnéd fejleszteni, bővíteni a vállalkozásod, és még nagyobb bevételre szert tenni, ha nem használod ki az összes létező lehetőséget, amivel ez elérhető? Miért akarod feladni, ha elsőre nem azokat a számokat látod, amiktől felcsillanna a szemed, miért nem próbálkozol tovább?

Így véreznek el sokan:

1
Bele sem kezdenek az online marketingbe, mert félnek

Teljesen megértelek, ha nem mered elkezdeni. Őszinte leszek, én sem mertem. Én is félve kezdtem bele a saját vállalkozásomba és új területek felé nyitni, de emlékszel az úszás oktatóra, aki mindig belelökte a gyerekeket a mély vízbe?

Most szeretnék én lenni az az oktató, aki bele lök téged a mély vízbe, mert tudom, hogy az ösztöneid miatt biztosan nem fogsz belefulladni. Az online marketingbe amúgy sem lehet belefulladni. 😊

Egyszerűen csak az a lényeg, hogy tedd meg a kezdő lépéseket, és utána úgy is látod, hogy merre tudsz tovább haladni, milyen segítségre van szükséged, mi működik, és mi nem. De ez addig biztosan nem derül ki, míg nem kezdesz el rendszeresen tevékenykedni az online világban.

Ha úgy érzed, egyedül semmiképp sem menne, akkor gyere az Online Marketing Edzőtáborba, mert ott egy folyamatos fejlődésre vágyó és az újdonságok felé nyitó közösségben tanulhatsz és inspirálódhatsz.

2
Bele sem kezdenek az online marketingbe, mert nem érdekli őket

Ezzel sincs semmi probléma. Viszont azt kell tudd, hogy akkor a te és a vállalkozásod fejlődése is teljesen megáll, mert eldobsz magadtól egy olyan dinamikusan fejlődő területet, ami nem csak, hogy a jövőt határozza meg, hanem már a jelent is.

Ha úgy érzed, a célcsoportod egyáltalán nem tevékenykedik az online világban, akkor jusson eszedbe az, hogy egyszer ők is ki fognak öregedni, és akkor mitévő leszel, amikor a most felnővő mobilnyomkodó Z generációnak is szüksége lesz a termékedre vagy szolgáltatásodra, de nem lesz tudomásuk róla, mert neked nincs online jelenléted?

Ha meggondoltad magad az online marketing kapcsán, akkor Hajrá! Sok sikert! Várunk az Online Marketing Edzőtáborban!

3
Elkezdték az online marketinget, de megrekedtek

Ha már elkezdted, tudod, hogy folyamatosan új meg új kérdések tárulnak eléd, megoldatlan problémák, állandóan változó felületek és funkciók. Igen…ebben élünk. De az nem megoldás, ha feladod. Kitartónak kell lenned, újra próbálkozni, újra tesztelni, új ötleteket megvalósítani vagy segítséget kérni.

Ez utóbbit egyébként megteheted az Online Marketing Edzőtáborban is. Ott minden héten személyesen teheted fel kérdéseidet, problémáidat, és tanulhatsz másoktól és tőlünk, hogy az online jelenléted sikeres legyen.

Ne várd meg, míg az online marketing olyan mértékű fejlődésen megy keresztül, hogy már nem fogod tudni felvenni vele a lépést. Kezd el most!

Írj hozzászólást

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass.