Iroda: 2092 Budakeszi, Kagyló u. 1-3.

Vállalkozás indítása: Ki tud nekem segíteni egy vállalkozás elindításában?

Blogpost Online Tűzkerék - 001(1)

Vállalkozni szeretnél, de nincs hozzá tapasztalt társad? Nem érzed magad elég erősnek ahhoz, hogy egyedül belevágj az üzleti életbe? Segítségre lenne szükséged, hogy saját vállalkozásod elindíthasd?  Akkor figyelj:

A legtöbb, tapasztalatlan kezdő vállalkozó profi segítség nélkül már a vállalkozásának születésekor a biztos bukás felé halad. Ha még te sem vállalkoztál, még csak egy kósza ötleted van, akkor ahhoz, hogy jó irányba indulj el az üzleti életben, profi segítségre lesz szükséged.

Az ötlet csak a kezdet, a kiinduló pont, aminek megszületése után olyan sok dolgot kell megtanulni és olyan sok kérdést kell megválaszolni a sikeres induláshoz, amit egy vállalkozásban járatlan ember nem tudhat, hiszen ezt nem tanítják az iskolában.

A megoldás számukra azt jelenti, ha találnak egy megbízható, tapasztalt szakembert, aki a saját, már megszerzett tudása segítségével egyengeti az útjukat, megválaszolja a menetközben felmerülő kérdéseket és folyamatos szakmai támogatást nyújt.

Mi, az Online Tűzkerék csapata, összeállítottunk egy profi tantervet számodra, amivel te is biztonsággal el tudod kezdeni a vállalkozásodat. Így a kockázatokat a minimumra tudod csökkenti, a sikeredet pedig már a kezdetektől fogva maximalizálhatod, így egy igazán boldog és sikeres vállalkozó válhat belőled.

Hogyan juthatsz hozzá a kezdő vállalkozóknak szóló tantervünkhöz?

Gyere el 2021. augusztus 26-án, 19:00-kor tartandó online webináriumunkra, ahol elmondjuk, mit kell tegyél a grantált sikerért.

Regisztrálj itt az eseményre, hogy ne maradj le a kihagyhatatlan tudásforrásról. A regisztrációdért cserébe megnézheted egy korábbi webináriumunkat is: