Iroda: 2092 Budakeszi, Kagyló u. 1-3.

Vállalkozás indítása: Hogyan csináljak weboldalt, ha tök hülye vagyok az internethez?

Blogpost Online Tűzkerék - 001(2)

Mára már az életünk szerves részévé váltak a digitális, okosabbnál okosabb eszközök, programok, rendszerek, amelyeknek működése olykor bonyolultnak tűnhet, mégis nagyban megkönnyítik hétköznapi életünket és munkavégzésünket is. Az internet behálózta az egész világot, sokan még sem használják ki üzleti életükben az elterjedt eszközöket, vagy nem boldogulnak velük elég jól.

Természetesen ahhoz nem kell értenie egy vállalkozónak, hogy hogyan kell leprogramozni egy weboldalt. De ahhoz, hogy hogyan kell frissíteni azt, vagy hogyan kiküldeni egy hírlevelet vagy hirdetéseket feladni a közösségi médiában, már értenie kell, hiszen ez ma már a vállalkozói alapismeretek része.

A szakmai tudást ketté kell választani:

  1. a vállalkozónak felhasználói ismeretekkel kell rendelkeznie, míg
  2. a megvalósítási szakmai ismeretekkel pedig a szakembereknek kell rendelkeznie

A legtöbb online marketing képzés leginkább szakembereknek szól és nem pedig vállalkozónak. Ezek a tananyagok számukra érhetetlenek, és tulajdonképpen feleslegesek is, hiszen a vállalkozó nem tud teljes részletességgel belemélyülni minden egyes online területbe.

2021 augusztus 26-án, 19:00-kor tartunk egy ingyenes, online webináriumot, ahol bemutatjuk, hogy milyen tudással kell rendelkeznie a vállalkoznak, és mik azok, amiket el kell várnia külső szakemberektől. Így megszerezheted a legszükségesebb online marketing alapismereteket, hogy a jövőben még nagyobb sikere legyen a vállalkozásodnak.

Regisztrálj itt az eseményre, hogy ne maradj le a kihagyhatatlan tudásforrásról. A regisztrációdért cserébe megnézheted egy korábbi webináriumunkat is:

Related Posts