Iroda: 2092 Budakeszi, Kagyló u. 1-3.

Vállalkozás indítása: Hogyan lesz webáruházam, ha nem értek hozzá?

Blogpost Online Tűzkerék - 001(3)

Ha termékekkel szeretnél kereskedni, akkor ennek a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja, ha azt egy webáruházon keresztül teszed. Így érheted el a legtöbb potenciális vásárlót, és így tudod minimalizálni a működési költségeidet. Kezdő vállalkozóként azonban nagy kihívást jelent egy teljesen új webáruház felépítése.

De egyébként nem is kell hozzá érts. Jobb ezt szakemberre bízni. VISZONT a felépítésen, a programozáson és a technikai tudáson kívül értened kell a folyamatokhoz, a webáruházad működéséhez és az online marketinghez.

Nem engedheted meg magadnak, hogy nem tudsz egy terméket sem teljes részletességgel feltölteni az oldalara, vagy nincs megfelelően kidolgozva a vásárlási folyamat a kosárba helyezéstől a fizetésig.

Döntéseket kell meghozz, hogy milyen terméket, milyen fizetéssel és milyen kiszállítási lehetőségekkel kínálsz ügyfeleid számára. A webes szakember ezt beállítja, de a folyamatot neked kell kitalálni, felépíteni és jól működtetni, hogy vásárlóid elégedettek legyenek, és legközelebb is tőled vásároljanak. Folyamatosan menedzselned kell a termékeidet, a raktárkészletedet, és a rendeléseket is.

Honnan tudod mindezt megtanulni?

A legtöbb online marketing képzés leginkább szakembereknek szól és nem pedig vállalkozónak. Az Online Tűzkerék csapata összeállított egy profi, vállalkozóbarát tananyagot, amely abban is segít neked, hogyan tudod már a kezdetektől jól menedzselni az online áruházadat, hogy boldog, sikeres vállalkozó válhasson belőled.

2021 augusztus 26-án, 19:00-kor tartunk egy ingyenes, online webináriumot, ahol elmondjuk, hogy a siker érdekében milyen vállalkozói tudással kell rendelkezz.

Regisztrálj az eseményre, gyere el, és alkalmazd a tudást nap mint nap:

Related Posts