Iroda: 2092 Budakeszi, Kagyló u. 1-3.

Vállalkozás indítása: Hogyan ne lopj tartalmat a posztjaidhoz?

Blogpost Online Tűzkerék - 001(7)

Az online marketing eredményességének kulcsa a megfelelő mennyiségű és minőségű tartalom. Ha értékes tartalmat tudsz nyújtani ügyfeleidnek és követőidnek, akkor elköteleződnek vállalkozásod iránt, és újra meg újra hozzád fognak fordulni. Sajnos azonban kevés vállalkozó tudja felépíteni a tartalomstratégiájukat, kezdő vállalkozóként pedig méginkább nagy kihívást jelent ez a feladat.

Kellő kreativitás és előre tervezés hiányában a piacon belüli szereplők egymás tartalmait veszik át (ellopják), és a végén már meg sem lehet mondani, hogy vajon melyik volt az eredeti.

Ha nagyon nem tudsz magadtól tartalmat kitalálni, akkor nézz körül a külföldi piacon, fordítsd le az adott tartalmat, VISZONT mindenképp add hozzá a te véleményedet, meglátásodat, a téma hazai jellemzőit, hogy megfelelő értéket tudj átadni a követőidnek, és ne csak más tollával ékeskedj. És természetesen ne hagyd le a forrás megjelölést sem! A legjobb, ha már a bevezetődben elmondod/leírod, hogy honnan vetted az eredeti tartalmat, és hogy ehhez fogsz kiegészítéseket fűzni. De legalább a tartalom (ami egyébként lehet cikk, videó vagy akár csak egy poszt is) végén hivatkozz a forrásra.

Ha nincs ihleted, ez tök jó megoldás, plusz kicsit színesítheted vele a saját tartalmaidat is, de természetesen az a legjobb megoldás, ha felállítasz magadnak egy saját, egyedi tartalomstratégiát az iparágadtól és a célcsoportodtól függően.

Ha még kezdő vagy, és nem is tudod, hogy kezdj neki a tartalomtervezésnek, akkor gyere el 2021. augusztus 26-án, 19:00-kor az ingyenes, online webináriumunkra, ahol többek között ennek az alapismereteit is bemutatjuk, hogy kezdő vállalkozásod már az induláskor sikeres legyen.

Itt tudsz regisztrálni, ami mellé most ajándékba megkapod egy korábbi webináriumunk felvételét:

Related Posts