Iroda: 2092 Budakeszi, Kagyló u. 1-3.

Vállalkozás indítása: Honnan a fenéből tudjam, hogy jó vagy rossz a vállalkozási ötletem?

Blogpost Online Tűzkerék - 001

Az emberek nagy többsége álmodozó. Sikeres, gazdag, gondtalan életről álmodnak, hogy vágyaik könnyen elérhetőek legyenek számukra. Sok esetben alkalmazottként ez igen nehéz, hiszen korlátok közé szorulnak. A kitörést gyakran egy saját vállalkozás megvalósítása jelenti, de korántsem biztos, hogy az sikeres is lesz. Honnan tudhatod, hogy milyen eredménye lehet a vállalkozási ötletednek?

Mivel a saját gondolatodba beleszeretsz, motivált leszel, ezért az ötletnek csak a pozitív oldalával foglalkozol. Ha már az elején elég bátor vagy, prezentálod a családodnak, barátaidnak, akik őszinteségük és tapasztalatuk függvényében reagálnak valamit, de sajnos pozitív vagy negatív kritikájuk nem feltétlen a jó irányba terel, hogy megvalósítsd az álom bizniszed.

Sem te, sem a körülötted lévők nem tudnak objektíven és üzleti szempontból a vállalkozásodra tekinteni. Így ahhoz, hogy el tudd dönteni, belevághatsz-e a vállalkozásba, három segítségre lesz szükséged:

  • Segítségre egy tapasztalt szakembertől, aki segít a termékedet vagy szolgáltatásodat gyémánttá csiszolni, hiszen a nyers ötlet nem elegendő a kezdéshez.
  • Segítségre egy tapasztalt szakembertől, aki segít neked az üzleti terved felépítésében és a vállalkozásod pénzügyi összerakásában is. Az az ötlet, ami pénzügyileg nem működik vagy nem stabil, az idővel csődbe kerül.
  • Segítségre egy tapasztalt szakembertől, aki el tudja adni a termékedet vagy szolgáltatásodat, mert egy jó online marketing stratégia nélkül értelme sincs elkezdeni a vállalkozást.

Van egy jó hírem a számodra: 2021. augusztus 26-án 19:00-kor, csütörtök este mindezt megkaphatod. Gyere el ingyenes, online webináriumunkra, hiszen ezen az estén a három szakértő segítségét fogod megkapni, hogy sikered garantált legyen.

Az eseményre itt tudsz regisztrálni, amiért cserébe megkapod egy korábbi webináriumunk tananyagát is:

Regisztrálj 2021 augusztus 26-i ingyenes webináriumra

CSERÉBE nézd meg díjmentesen a korábbi webináriumot!

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük neked az egyik élő webinárium teljes felvételének linkjét, valamint híreinkről is értesülhetsz.

A feliratkozás során az email cím beírása valamint a fenti gomb megnyomása, majd azt követően a robotvédelem kitöltése aktív felhasználói bevatkozásnak minősül, ezzel együtt elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat.

Related Posts